Mijn ervaring bij het Front-End team

2 min.

Wij mochten Jasper, laatstejaarsstudent Devine bij het KASK Conservatorium HoGent - Howest, in ons midden verwelkomen! Hij ging aan de slag bij ons front developmentteam door zijn grote interesse hierin, en die heeft hij met glans kunnen voltooien. 

We laten hem graag aan het woord ? ...

An investment in knowledge

always pays the best interest.

Benjamin Franklin

Gedurende 3,5 maand heb ik stage gelopen bij Duo, een digital agency waar een zeer gedreven team samen digitale oplossingen op maat maakt. Beter gezegd: de ideale plaats om stage te lopen en bakken ervaring op te doen. Afgelopen week was mijn laatste week en het was oprecht een zeer leerrijke en leuke stage.

Ik heb Duo leren kennen door dagelijks langs hun kantoren te fietsen op weg naar het middelbaar, toen ik uiteindelijk mijn studiekeuze gekozen had wist ik dat ik daar zeker stage zou willen lopen. Na een gesprek met een aantal teamleden bleek ik gekozen te zijn uit een aantal potentiële stagiairs. Fantastisch dus: ik mag stage lopen bij Duo!

Vanaf dag één ben je een volwaardig teamlid van de groep en werk je mee op toffe projecten voor fantastische klanten. Als Devine student heb ik veel gezien doorheen de opleiding en bij Duo kon ik al deze kennis uittesten tot zelfs nieuwe technologieën uitproberen en ontdekken. Hierdoor heb ik dan ook gevonden waar ik mezelf het meest in terug kan vinden en verder mee wil gaan in de toekomst.

De eerste weken bij Duo heb ik mogen werken aan een intern project, maar al snel werd ik aan een project voor een externe klant toegewezen. Dit was dan ook de eerste keer dat ik voor een 'echt project' en een 'echte klant' werkte. Door de ondersteuning van mijn stagementor, project manager en collega’s was dit een geweldige ervaring.

internship

Naast de toffe projecten en fantastische klanten kom je terecht in een gedreven team met toffe collega’s die altijd klaar staan om je te helpen. Na een corona proof teambuilding merk je zeer goed dat Duo een familie is: er is altijd wel iemand om mee te praten en iedereen helpt elkaar.

Jasper Vermeulen

Jasper is laatstejaarsstudent Devine bij het KASK Conservatorium HoGent Howest, en heeft een sterke interesse in front-end! Daar heeft hij dan ook zijn stage met glans mogen voltooien.

Merci voor je inzet, Jasper! 

(en voor de versnaperingen die je hebt achtergelaten?) 

Jasper Vermeulen
Laatstejaarsstudent Devine bij het KASK Conservatorium HoGent Howest